Home Voor Vrouwen

Voor Vrouwen

by Renske Reniers

Lieve, waardevolle vrouw

To love means to embrace and at the same time to withstand many endings, and many many beginnings- all in the same relationship.

– Clarissa Pinkola Estés – Women Who Run with the Wolves

Het leven nodigt me al een hele tijd om mijn Vrouw Zijn nóg meer te ontdekken. Want, heel eerlijk, had ik geen idee wat dat precies inhoud. Vrouw Zijn.

Er is veel verandert in de afgelopen honderden, duizenden jaren. Veel vrouwen zijn zich (net als ik) gaan spiegelen aan mannen. Hard werken, bijvoorbeeld. Alle ballen hoog houden. We zijn vaak verhard, razen,  en voelen competitie en angst voor elkaar, terwijl ik – en ik weet zeker – alle vrouwen ergens diep van binnen het verlangen voelen om ons opnieuw te verbinden met onszelf, met onze zachtheid, met onze eigen wijsheid – verlangens – innerlijke kracht en met elkaar!

Vrouwencirkel

Vroeger kwamen vrouwen regelmatig – maar met name eens per maand tijdens hun maantijd – samen, om uit te rusten, om te verbinden, om wijsheid te delen. Ze dansten, deden rituelen, zang, verhalen en meditaties bijvoorbeeld.

Een vrouwencirkel bestaat uit een (kleine) groep vrouwen, die ernaar verlangen om hun maskers af te zetten, om tot rust te komen en zich te verbinden met andere vrouwen.

Ik stel mijn huis open, maar we doen het samen.

Hier kan je meer lezen over Vrouwencirkels.

Kijktip: The Red Tent op Netflix

Vanuit mijn eigen reis en verlangen voel ik dat het tijd is om mijn Huis te openen voor Vrouwenwerk.  Over mijn andere programma’s en toffe dingen die eraan komen, houd ik je graag op de hoogte.

 

Fijn om je te mogen ontmoeten lieve vrouw,

 

AGENDA:

Op vrijdag 11 juni 2021 van 19:00 u tot ongeveer 21:30 u  ben je van harte welkom om samen te komen met een groep mooie vrouwen!

Op vrijdag 16 juli 2021 van 19:00 u tot ongeveer 21:30 u  ben je van harte welkom om samen te komen met een groep mooie vrouwen!

 

De kosten zijn €30.00 inclusief koffie/thee/kruidenwater/lekkers en voorbereidingstijd en materialen.

 

Je kan je aanmelden via renske@wijseneigen.com, dan stuur ik je alle gegevens op!

 

 

 

 

 

Een uitnodiging voor Vrouwen