Met veel humor, zelfspot en kwetsbaarheid neem ik je mee op reis. Ik vertel je met liefde over al mijn levenslessen, successen en dingen die ik heb geleerd én geef je met liefde en humor tools en inspiratie om zelf op pad te gaan.

JA, IK WIL!

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hé stralerd, op zoek naar inspiratie?

Spreken en/of workshops

Ik geloof er in dat alles mogelijk is: wat jij het liefste wenst én om daarachter te komen is tijd, ruimte en zelfinzicht nodig. Ohja, en een dosis moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Het is mijn missie om mezelf en anderen de moed te geven; zodat jij de stap durft te zetten op zoek te gaan naar wie jij werkelijk bent en waar jouw passies, talenten en verlangens liggen. Op weg naar jouw authenticiteit.

Ik vertel je graag met humor, zelfspot en kwetsbaarheid over de levenslessen tijdens mijn persoonlijke reis. Ik geef je tools om zelf op pad te gaan én ik vind het heerlijk om je in beweging te zetten (lekker out of your comfort zone, weet je wel;).

De workshops die ik aanbied, komen recht uit mijn hart. Ze hebben als doel om jou dichterbij jezelf te brengen.

Tip: Wijs en eigen spreken en workshops zijn  leuk als inspiratiesessie voor je opleiding, vriendenclubje, bedrijf of organisatie!

Deze mensen gingen je voor...

Ervaringen:

‘Ik mag (liefst dagelijks) prioriteit geven aan mijn eigen geluk. Dit was een hele mooie reminder. Ik vond het heel fijn om daar even aan herinnert te worden.’ Zakelijk Leider, 52

Jouw enthousiasme en kwetsbaarheid hebben me aan het denken gezet! Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren en door de manier waarop je vertelde (be) leefde ik het helemaal met je mee! Dankjewel voor de inspiratie – Desi, 35

Renske heeft het talent om mensen op een hele laagdrempelige, nuchtere en toch hartverwarmende manier te laten nadenken over geluk en het leven. Voor mij bewijst zij dat ‘luisteren’ écht een vak is en dankzij haar scherpe vragen heeft zij mij al veel mooie inzichten gebracht. ”Een koffer vol geluk” is een leuke, creatieve en nieuwe manier om aan de slag te gaan met wat jij voor jezelf wenst in de toekomst. Ik zou iedereen aanraden om alleen al eens kennis te maken met Renske en je te laten verrassen door haar liefdevolle blik :-).’ – E., 26

De geluksworkshop van Renske is mij heel goed bevallen. Renske staat honderd procent achter wat ze doet en waarom ze het zo doet en dat geeft veel vertrouwen om erin mee te gaan. Haar materialen zijn persoonlijk en nodigen uit om voor jezelf op zoek te gaan naar de antwoorden op de vragen die ze stelt. Al met al een hele warme, inspirerende en verruimende workshop.’ Trainer/coach, 27

Ik vond meditatie en spiritualiteit altijd maar zweverige dingen (wist er ook niet veel van!). Ik had geen idee dat dit eigenlijk heel erg fijn is! Dankjewel!

Ik denk graag mee met de wensen/behoeften, wil je meer weten?

Neem vrijblijvend contact met me op: renske@wijseneigen.com