Ik heb een missie: dat jij de meest stralende versie van jezelf bent!  Ik geloof dat zelfinzicht hierin een belangrijke rol speelt. Als gastspreker en door middel van mijn workshops hoop ik je te inspireren om op jouw persoonlijke reis te gaan!

Let’s go!

Hé stralerd, op zoek naar inspiratie?

Spreken

Ik geloof er in dat alles mogelijk is: wat jij het liefste wenst én om daarachter te komen is tijd, ruimte en zelfinzicht nodig. Ohja, en een dosis moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Het is mijn missie om mezelf en anderen de moed te geven; zodat zij de stap durven zetten in hun kracht te gaan staan en doen waarvan ze stralen. Ik vertel je graag met humor, zelfspot en kwetsbaarheid over de levenslessen tijdens mijn persoonlijke reis.

Tip: Wijs en eigen spreken en workshops zijn  leuk als inspiratiesessie voor je opleiding, vriendenclubje, bedrijf of organisatie!

Workshops

De workshops die ik aanbied, komen recht uit mijn hart. Ze hebben als doel om jou dichterbij jezelf te brengen.

Jouw koffer vol geluk: Tijdens deze workshop gaan we samen op zoek naar wie jij bent, wat jij belangrijk vindt, wat je meeneemt in jouw koffer vol geluk!

How to follow your intuition: Ben jij je er bewust van hoe jij keuzes maakt? Veelal maken we onbewuste keuzes, aangestuurd vanuit ons ratio, terwijl onze intuïtie de liefdevolle stem is die weet wat het beste voor ons is. Tijdens deze workshop gaan we met concrete oefeningen en tools aan de slag om jouw intuïtie te leren vertrouwen.

Ervaringen:

‘Ik mag (liefst dagelijks) prioriteit geven aan mijn eigen geluk. Dit was een hele mooie reminder. Ik vond het heel fijn om daar even aan herinnert te worden.’ Zakelijk Leider, 52

Renske heeft het talent om mensen op een hele laagdrempelige, nuchtere en toch hartverwarmende manier te laten nadenken over geluk en het leven. Voor mij bewijst zij dat ‘luisteren’ écht een vak is en dankzij haar scherpe vragen heeft zij mij al veel mooie inzichten gebracht. ”Een koffer vol geluk” is een leuke, creatieve en nieuwe manier om aan de slag te gaan met wat jij voor jezelf wenst in de toekomst. Ik zou iedereen aanraden om alleen al eens kennis te maken met Renske en je te laten verrassen door haar liefdevolle blik :-).’ – E., 26

De geluksworkshop van Renske is mij heel goed bevallen. Renske staat honderd procent achter wat ze doet en waarom ze het zo doet en dat geeft veel vertrouwen om erin mee te gaan. Haar materialen zijn persoonlijk en nodigen uit om voor jezelf op zoek te gaan naar de antwoorden op de vragen die ze stelt. Al met al een hele warme, inspirerende en verruimende workshop.’ Trainer/coach, 27

Ik denk graag mee met de wensen/behoeften, wil je meer weten?

Neem vrijblijvend contact met me op: renske@wijseneigen.com