Home Retreat

Retreat

by Renske Reniers

Vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november

Wij geloven erin dat iedereen het waard is om te stralen.

Om te leven vanuit jouw eigen kracht.

Om die dingen te doen, maken en creëren waarvan je blij wordt.

 

Vaak zijn het onze eigen gedachten en onbewuste patronen die ons daarbij in de weg zitten. Deze kunnen ervoor zorgen dat we het contact met onszelf (tijdelijk) verliezen, waardoor we onze passie, levenslust en energie (tijdelijk) kwijtraken.

Als jij behoefte hebt aan vernieuwde inspiratie en levenslust, natuur, een verdieping in de relatie met jezelf, meer plezier wilt toelaten in je leven, of gewoon toe bent aan rust, dat kán.

 

Verandering is een keuze, die iedereen kan maken. En dus jij ook voor jezelf kunt maken! Voel jij dat jij er klaar voor bent om deze stap te zetten?

Straal je met ons mee?

Over ons

Wij zijn Judith (links) en Renske.

Judith is transformatie therapeut en onder andere gespecialiseerd in familie opstellingen. Een familieopstelling kijkt naar belemmerende patronen binnen jouw familie systeem, zodat je daarvan los kunt komen.

Renske is bezielingscoach en werkt vooral met innerlijke kindstukken en intuïtieve opdrachten die jou bij jouw kern kunnen brengen.

Meer over ons? Hier lees je onze persoonlijke missie en werkwijzen!

Praktische informatie

Op vrijdag 1 november  ben je vanaf 17:00 uur van harte welkom op De Nieuwe Erf in Diessen. Je komt op eigen gelegenheid naar de locatie toe.

Meer informatie over de locatie?

https://www.facebook.com/NieuweErf

Prijs

Deze retreat is inclusief alle maaltijden, drankjes (koffie/thee),  twee overnachtingen (op een éénpersoonskamer), handdoeken, bedlinnen, welkomstpakket, groepscoaching en 1 op 1 begeleiding.

Als je je aanmeld vóór 27 juli ontvang je een korting en betaal je voor dit retreat €333,00 incl. btw.

Aanmelden kan via het formulier hiernaast of hieronder.

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je direct aan om zeker te zijn van jouw plek!

Meer informatie, vragen en/of opmerkingen?

renske@wijseneigen.com of judith.vanminderhout@gmail.com

Aanbieding!

Retreat Diessen

399.00 333.00

Dit retreat is inclusief alle maaltijden, drankjes (koffie/thee),  twee overnachtingen (op een éénpersoonskamer), handdoeken, bedlinnen, welkomstpakket, groepscoaching en 1 op 1 begeleiding.

Categorie: