Hé mooi mens, wat goed dat je er bent!

Ik voel dat er zoveel (meer) in mij zit, en het komt er maar niet uit…

  Boosheid die je misschien al jaren voelt (vooral naar je vader, moeder, je broer, een vriendin, kennis, je (ex) partner) en dat er dan om het minste of geringste – of uitvalt tegen mensen die he-le-maal niets met je boosheid te maken hebben…

  Verdriet dat je overvalt op momenten dat je er allerminst op zit te wachten én bovendien het liefst niet wil delen met anderen…

  Een lijf dat niet van jou voelt en de onrust die je regelmatig overvalt…

  Schaamte die zo freaking groot voelt, dat je plaatsen/mensen/situaties vermijdt…

  Schuld, ook zo’n grote emotie die je ‘s nachts weleens wakker kan houden

  Loopt al jááren in hetzelfde cirkeltje…

 

Met onust, piekeren, hoofdpijn, maagpijn en/of andere fysieke klachten tot gevolg…:

 

Vervolgens heb je allerlei dingen bedacht om bovenstaande te bedekken of een weg gevonden om er (tijdelijk) mee om te gaan (lees: wegstoppen).

 

  Je zegt bijvoorbeeld vaker ja of nee tegen anderen dan je lief is

  Je merkt dat je je vaker lusteloos voelt dan vol levensenergie…

  Je voelt je snel aangevallen en schiet dan onbewust in de ‘ik ben niet goed genoeg’ modus

  Je hebt je dromen/wensen/verlangens/talenten ergens diep begraven en ze blijven kloppen, terwijl jij géén idee hebt wat je hiermee aan moet…

  Trekt steeds maar niet de juiste partner aan (of je hebt partners afgezworen – kan ook, omdat je hebt bedacht dat je het niet misschien waard bent)..

  Je verlangt naar verbinding, diepgang met jezelf, je leven en in je relaties

  en het frustreert je ma-te-loos dat je geen stap verder lijkt te komen…

 

En je denkt misschien wel dat je de enige bent…

Well,

story of my life.

Véél langer dan ik eigenlijk wilde toegeven.

 

  Geen idee dat ikzelf degene was die al deze patronen in stand hield. Ja, je leest het goed. Het ging dieper dan een verandering in mindset; positieve affirmaties (die me allemaal echt wel hebben geholpen). Het ging over de (emotionele) basisveiligheid die in mijn leven ontbrak en precies dat was hetgeen waar mijn pijn en ook mijn wijsheid lag opgeslagen.

 

Ik geloof erin dat we geen invloed hebben op wat ons is overkomen, wat we hebben meegemaakt én ik geloof er ook in dat we – als we écht willen – zelf de sleutel zijn naar ons eigen wijsheid. Eentje waar jij je veilig voelt om jezelf te zijn, jezelf leert kennen en je gedrag leert (h) erkennen en van daaruit andere keuzes kan en mag maken. Dat voelt vrijer en authentiek.

 

En die wijsheid – die hebben we allemaal.

Vaak en nog vaker diep verstopt.

Onder bijvoorbeeld bovenstaande.

 

Hoe én dat het ook écht anders kan én mág…

De afgelopen vijf jaar voelde ik dat het anders kon en dat ik het anders wilde én dus moest en zou ik daarnaar op zoek. Ik was er klaar mee om door het leven te gaan als kip zonder kop, me om het minste of geringste aangevallen te voelen en mezelf te isoleren en dromen/wensen/verlangens te parkeren. Ik wist soms letterlijk niet meer wat ik de dag daarvoor gedaan had – omdat ik het ‘zo druk had’. Het frustreerde me ma-te-loos dat ik niet verder leek te komen én waar te beginnen én hoe ik dat zou gaan doen…

 

En toch deed ik het.

Door het gewoon maar te gaan doen.

 

  In het diepe. Voor mij grote onbekende te springen.

En dat, werd het begin van mijn innerlijke reis naar mezelf.

 

Naar authenticiteit – naar steeds meer innerlijke vrijheid – naar creativiteit en innerlijke rust en innerlijke kracht.

 

It’s been a hell of a journey (en dat is het nog steeds, want als ik je nu het idee heb gegeven dat ‘je even in je vingers knipt – je verlangens gaat volgen en dat alles opeens anders is’ – zo werkt het helaas niet, net zo min als (sorry als ik coaches, goeroes, of weet ik het wie benadeel) dat ik geloof dat dit werk – of deze reis ooit ophoudt…)

 

Wat ik wél echt geloof, zie en wéét: is dat er een andere manier is. Het kán en mag anders. En die verandering begint bij JOU, lief mens. We beginnen precies waar jij nu bent.

 

Het is me een waar genoegen om een stukje met je mee te mogen lopen…,

 

HOE IK DAT DOE?

* ik hoop je te mogen inspireren met mijn schijfsels en video’s

* 1:1 Dag Retreat

* Energetische Massage

*Bezielend Coachen

 

Welkom aan jou, dapper mens.

I can’t wait to see you.

Liefs,

Renske

Super tof dat je er bent! Mijn naam is Renske Reniers, 29 lentes jong. Woon in het prachtige Moerdijk met het bos en strand in bijna mijn achtertuin. Ik houd van spelen, zingen, dansen, schrijven, lachen en creeëren. Ik ervaar steeds meer innerlijke rust en vrijheid en zelfvertrouwen en leef het leven waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat waard was!

En dat gun ik je.

Het is tijd.

Om een laagje

dieper te gaan

en steeds meer

vanuit jezelf

te gaan staan.

 

Let’s connect:

renske@wijseneigen.com

 

Rens, je bent een godsgeschenk die op mijn pad is gekomen. Al tijdens de eerste twee sessies weet jij mij te raken waar ik nog nooit geraakt ben en voel ik me veilig genoeg om dit aan te gaan’.

 

‘Ik kan het nog niet echt plaatsen, wat er is gebeurd, maar DANK JE WEL. Je bent enorm confronterend en dat raakt heel veel enge dingen die ik heel lang heb vermeden, maar hier wel aan durf te gaan’

Achtergrond informatie

In 2011 ontving ik mijn diploma Leisure & Hospitality Management aan de Rooi Pannen te Breda.

In 2015 heb ik de diploma tot Communicatiedeskundige in ontvangst mogen nemen aan de Fontys te Tilburg.

Tussendoor reisde ik de wereld over en werkte ik onder andere als nanny, als serveerster, in een hostel en in een strandtent.

In 2018 nam ik mijn diploma als Bezieligscoach in ontvangst te Hoogendijk Coaching en Opleiding. Deze opleiding is CPION geaccrediteerd.

In maart 2020 nam ik mijn certificaat Energetische Massage – Niveau 1 in ontvangst te Healing Space. Dit opleidingsinstituut is CRKBO geregistreerd.

Hey babe, take a walk at the wild side...

Let’s connect

renske@wijseneigen.com