Hé mooi mens, wat goed dat je er bent!

Mijn naam is Renske, 28 jaar en ik ben de bedenker achter Wijs en Eigen; een plek waar aandacht, persoonlijke groei en het volgen van je verlangens en dromen centraal staan.

Na mijn afstuderen als communicatiedeskundige in 2015, voelde ik mij onrustig en onzeker. Het snelle leven en de verwachtingen maakte dat ik me gevangen voelde waardoor ik het gevoel had niet meer te weten wie ik zelf was. Ik besloot om dit gevoel serieus te nemen en op zoek te gaan naar wie ik ben en wat mij wél gelukkig maakt.

Ik ben bijna twee jaar op reis geweest. Deze reis werd de metafoor voor mijn leven. Deze reis heeft mij naar binnenin mijzelf gebracht: daar waar mijn kracht, angsten, verlangens en talenten liggen opgeslagen. Dat is waar mijn échte reis begon.

Thema’s als innerlijke rust, zingeving, (hoog)gevoeligheid, zelfvertrouwen en persoonlijke groei zijn onderwerpen waar ik me graag mee bezig houd en die ik het allerliefste met jou wil delen, zodat jij de moed hebt om jezelf het mooiste cadeau te geven dat er bestaat: dat jij jij bent én doet waarvan je straalt!

Sinds maart 2019 heb ik een coachpraktijk in Moerdijk, schrijf en geef ik trainingen en workshops, spreek ik voor groepen, schrijf ik blogs en gedichten (waar ik kaarten van maak) en deel ik video’s en inspiratie via facebook en instagram.

Ik ont-moet je graag,

Liefs,

Renske

Achtergrond informatie

In 2011 ontving ik mijn diploma Leisure & Hospitality Management aan de Rooi Pannen te Breda.

In 2015 heb ik de diploma tot Communicatiedeskundige in ontvangst mogen nemen aan de Fontys te Tilburg.

Tussendoor reisde ik de wereld over en werkte ik onder andere als nanny, als serveerster, in een hostel en in een strandtent.

In 2018 nam ik mijn diploma als Bezieligscoach in ontvangst te Hoogendijk Coaching en Opleiding. Deze opleiding is CPION geaccrediteerd.

She believed she could so she did

Op zoek naar inspiratie? Behoefte aan een luisterend oor, kop koffie of een wandeling in de natuur? Ik hoor graag van je!

renske@wijseneigen.com