Hé mooi mens, wat goed dat je er bent!

Mijn naam is Renske, 29 jaar en ik ben de bedenker achter Wijs en Eigen; een plek waar aandacht, voelen, verbinding, authenticiteit en persoonlijke groei centraal staan.

Na mijn afstuderen als communicatiedeskundige in 2015, voelde ik mij onrustig – ik zat vol twijfels en voelde me regelmatig onzeker (wat ik heel hard ontkende natuurlijk en overschreeuwde). Het snelle leven en de verwachtingen maakte dat ik me gevangen voelde waardoor ik het gevoel had niet meer te weten wie ik zelf was. In het laatste jaar van mijn HBO opleiding volgde ik een vak dat de Psychologie achter Moed tonen heette én daardoor ben ik geïnspireerd geraakt – één ding wist ik zeker – als ik op mijn sterfbed lig, dan wil ik vooral geen spijt hebben van de dingen die ik niet heb gedaan (uit angst).  Ik besloot mijn gevoel serieus te nemen en op zoek te gaan naar wie ik ben en wat mij wél gelukkig maakt.

Zo begon mijn zoektocht. Ik boekte een enkele reis naar Thailand en ben bijna twee jaar op reis geweest. Deze reis werd de metafoor voor mijn leven. Deze reis heeft mij naar binnenin mijzelf gebracht: daar waar mijn kracht, angsten, verlangens en talenten liggen opgeslagen. Dat is waar mijn échte reis begon.

Thema’s als innerlijke rust, zingeving, (hoog)gevoeligheid, zelfvertrouwen, authenticiteit en persoonlijke groei zijn onderwerpen waar ik me graag mee bezig houd en die ik het allerliefste met jou wil delen, zodat jij de moed hebt om jezelf het mooiste cadeau te geven dat er bestaat: dat jij contact durft te maken met jouw lichaam, durft te voelen zodat jij jij bent en doet waarvan je straalt!

Sinds maart 2019 heb ik een coachpraktijk in Moerdijk, schrijf en geef ik met veel plezier trainingen voor onder andere Young Impact , NJR, Ucademy en schrijf en geef ik workshops, spreek ik voor groepen zoals Avans Hogeschool, schrijf ik blogs en gedichten (waar ik kaarten van maak) en deel ik video’s en inspiratie via facebook,  instagram

en onlangs startte ik mijn Youtube kanaal.

En bied ik sinds kort energetische massages aan,

 

Liefs,

Renske

Achtergrond informatie

In 2011 ontving ik mijn diploma Leisure & Hospitality Management aan de Rooi Pannen te Breda.

In 2015 heb ik de diploma tot Communicatiedeskundige in ontvangst mogen nemen aan de Fontys te Tilburg.

Tussendoor reisde ik de wereld over en werkte ik onder andere als nanny, als serveerster, in een hostel en in een strandtent.

In 2018 nam ik mijn diploma als Bezieligscoach in ontvangst te Hoogendijk Coaching en Opleiding. Deze opleiding is CPION geaccrediteerd.

In maart 2020 nam ik mijn certificaat Energetische Massage – Niveau 1 in ontvangst te Healing Space. Dit opleidingsinstituut is CRKBO geregistreerd.

She believed she could so she did

Op zoek naar inspiratie? Behoefte aan een luisterend oor, kop koffie of een wandeling in de natuur? Ik hoor graag van je!

renske@wijseneigen.com