Een avond voor jezelf

Mediteren

Meditatie is een manier om stilte te ervaren tussen alle 60.000 tot 80.000 gedachten die we dagelijks ervaren. Het is een manier om te begrijpen dat we gedachten, emoties en sensaties te ervaren en dat we deze niet zijn. Het leert ons naar binnen te keren en om een toeschouwer te worden van alles wat er van binnen gebeurd.

Wat het op kan leveren:

  • Meer (innerlijke) rust
  • Een betere nachtrust
  • Vergroten van bewustzijn
  • Alertheid
  • Dankbaarheid, compassie en levenskwaliteit

Verbinden en delen

We hebben vaak geleerd om dingen voor onszelf te houden. We kunnen misschien denken dat wij de enige zijn die bepaalde gevoelens, gedachten en emoties ervaren. Er is niets zo fijn als vrijuit kunnen en mogen spreken in een groep. Het delen van je gevoelens brengt verbinding en geeft meer rust en ruimte.

Inspiratieavond

Tijdens een inspiratieavond maak je op een laagdrempelige manier kennis met mediteren, verbinden met jezelf en anderen in een fijne groep van maximaal 12 vrouwen.

Deze avonden vinden plaats in Breda

Van 20:00 uur tot 21:30 uur

Het kost €8,00

Inclusief koffie, thee en lekkers

 

De volgende inspiratieavond vindt plaats op maandag 17 juni 2019.

Meer informatie? renske@wijseneigen.com

Ik kom graag naar de inspiratieavond bij Renske. Het is een avond voor mezelf en ik voel me altijd een stuk lichter. Ik ga met nieuwe inspiratie en intenties voor de komende tijd naar huis!

De eerste keren vond ik het heel erg spannend om een inspiratieavond bij te wonen. Ik voelde me al snel thuis en ik durfde mezelf open te stellen, wat nieuw voor me was. Dit heeft mij nieuwe inspiratie en moed gegeven om met mezelf aan de slag te gaan en de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn! Dankjewel!