Home Geluk Precies op het juiste moment!

Precies op het juiste moment!

by Renske Reniers

LooooooooVE This!! Love Gypsy Heart Wreath Peace Dream Catcher: Ik vond vandaag tijdens het opruimen van mijn kamer dagboeken die ik tijdens mijn reis heb volgeschreven. Vol verbazing en ontroering las ik terug waar ik letterlijk allemaal doorheen ben gegaan. Mijn oog viel op de aantekeningen van The Shift, een evenement waar ik in Perth was en een evenement dat precies op het juiste moment in mijn leven kwam.

Zelfontwikkeling

De eerste dag van dit evenement stond in het teken van zelfontwikkeling en de tweede dag werd er gewerkt aan hoe je dit op je bedrijf kon toepassen. Ik weet nog dat ik heel erg geïnspireerd was door Calvin Coyles, de spreker op dit evenement. Hij was zo krachtig en energiek en liet tegelijkertijd ook zijn emoties toe. Het was alsof hij recht door mijn hart sprak. Hij begeleidde het evenement en zorgde dat wij onze eigen obstakels zagen en hoe deze ervoor zorgen dat wij op dit moment het leven leven dat we leven. En dat we ZELF verantwoordelijk zijn voor alle successen of lessen in onze levens, het is maar net hoe je er naar kijkt.

Keerpunt

Ikzelf zat toen net op een keerpunt in mijn leven; ik was stilletjes aan mijn leven aan het overzien, maar liep in Australië tegen het punt aan dat eten  opnieuw een goede vriend van me werd. Daarbij was ik onzeker over mijn eigen kunnen; of mijn blogs wel goed genoeg waren om daadwerkelijk te delen. Of ik wel goed genoeg was om mijn bedrijfje op te starten [de ideeën van Wijs&Eigen lagen toen al maanden startklaar, maar mijn eigen onzekerheden hebben ervoor gezorgd dat ik daar heel lang niets mee gedaan heb].

Vandaag vond ik de brief naar mezelf die ik in februari heb geschreven en tot mijn grote verbazing leef ik alles waarvan ik toen droomde. Nooit had ik gedacht dat ik een bedrijf zou kunnen starten, zou durven spreken [in het Engels!] voor een grote groep mensen en mijn droomleven kan leven!

Ik weet hoe krachtig het is om met gelijkgestemden een steuntje in de rug te krijgen; want iedereen heeft zijn eigen angsten en twijfels. En hoe gaaf is het als je je eigen angsten overwint?

Ik ben heel dankbaar voor alle lessen en inzichten en alle steuntjes in de rug die me daarbij hebben geholpen!

Mijn grootste angst is omgezet in één van mijn grote dromen én dat is dat ik mag spreken op het bijzondere evenement De kracht van dankbaarheid! [http://dankjewel.info/event] en anderen mag inspireren om ook hun dromen te gaan leven.

Uit ervaring weet ik hoe krachtig het bijwonen van een evenement kan zijn én ik nodig iedereen die aan zichzelf wil werken [zowel privé als zakelijk] dan ook heel graag uit om naar dit bijzondere evenement te komen op 27 november 2016. Je krijgt duidelijke handvatten en heel veel inspiratie om ZELF aan de slag te gaan!

Of, misschien vind je het gewoon superleuk om mij te zien!

Tot 27 november!

Meer informatie vind je op http://dankjewel.info/event

Of je kan mij een mailtje sturen!

You may also like

1 comment

Raphaëlle Schill 27 oktober 2016 - 06:28

Super leuk Rens! Ik ben trots op je! Ik kan er zelf helaas niet bij zijn, maar support je vanuit mijn hart!
X

Reply

Leave a Comment