Home Energetisch Masseren

Energetisch Masseren

by Renske Reniers

It's nice finding that place where you can go and just relax

Sinds ongeveer een jaar werk ik met veel liefde en plezier als bezielingscoach en ik merk dat de manier van coachen en de opbouw van de opdrachten en mijn werkwijze zeer succesvol is bij mijn coachees. Wat me opvalt is dat we heel erg geneigd zijn (en geconditioneerd) om vanuit ons hoofd te leven en dat antwoorden en inzichten sneller komen wanneer er ruimte is voor stilte, rust en in een diepe ontspanning.

Een ruimte om te voelen.

Zelf heb ik veel baat bij lichamelijk contact en/of aanraking omdat het mij letterlijk geholpen in mijn lichaam te komen en daardoor beter in staat ben om te voelen.

Ik werk met etherische oliën die – buiten dat ze heerlijk ruiken – helpen de gezondheid te verbeteren, om ziekten/ klachten te behandelen en bovenal een heerlijk rustgevend (of opper) gevoel geven.

Waarom een energetische massage?

Een energetische massage helpt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te herstellen, de bloedsomloop te activeren (waardoor het weer gaat stromen in je lichaam) en helpt afvalstoffen afvoeren.

Ik voel me dankbaar dat ik dit door mag geven aan anderen.

Een sessie (één kant van jouw lichaam) duurt ongeveer een uur. Dit is inclusief het zetten van jouw intentie en het kiezen van een geschikte olie.

Dit kost €25,00.

Een sessie (jouw hele lichaam; handen, voeten, buik, benen, rug, armen, hoofd) duurt ongeveer anderhalf uur tot twee uur. Dit is inclusief het zetten van jouw intentie en kiezen van een geschikte olie.

Dit kost €47,00.

De sessies vinden plaats in Moerdijk, Noord- Brabant.

Ja, ik wil!

renske@wijseneigen.com

Kom je ontspannen?

Wat een heerlijk cadeau aan mezelf! Dankjewel!

Door jouw liefdevolle, zachte aanraking kwam ik al heel snel in een diepe ontspanning – heerlijk!

Ik vind aanrakingen (en dan zeker door iemand anders) best spannend en ik besefte me na de massage hoe fijn ik dat eigenlijk vind! Dankjewel daarvoor!

Ik voelde de vermoeidheid uit mijn benen stromen, was helemaal ontspannen en heb heerlijk geslapen. Tot snel!