Home Energetisch Masseren

Energetisch Masseren

by Renske Reniers

Een ontspannings cadeau voor jou!

Voel je dat jouw lijf ontspanning en rust kan gebruiken? Heb jij er behoefte aan om het contact met jouw lijf weer te herstellen: in je lijf te komen, zoals ze dat zo mooi zeggen? Heb jij er behoefte aan om aangeraakt te worden op plekken die je liever niet laat zien; die spannend en misschien wel pijnlijk voelen?

De afgelopen tijd heb ik met heel veel liefde en plezier heel veel mensen mogen behandelen. Het valt me op wát een energetische massage elke keer weer brengt en loslaat;

Een energetische massage is – buiten dat het super ontspannend is – op gericht dat het jouw zelfherstellend vermogen weer op gang brengt; het activeert je bloedsomloop en helpt gifstoffen afvoeren.

Ik geloof erin dat we onbewust heel veel opslaan in ons lijf – dit kan zich uiten in lichamelijke en fysieke klachten zoals bijvoorbeeld vermoeidheid, stress, angsten, onrust. Het gevoel alsof we niet helemaal ‘verder’ komen; terwijl we zo ons best doen.

Hoe ik werk?

Ik vind het belangrijk om, voordat we beginnen aan de massage, jouw intentie helder te krijgen. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak en veilig voelt.

Naast massage behandeling, combineer ik mijn coaching ook samen met energetische behandelingen – het voelt als mijn missie om jou weer écht in contact te brengen met wie je werkelijk bent.

Ik werk zeer intuïtief en heb mijn diploma Energetisch Masseren behaald @HealingSpace, daarnaast volg ik momenteel een verdiepende Reiki Cursus.

Ik voel me dankbaar dat ik dit door mag geven aan anderen.

 

Energetische ontspannings massage

Een sessie (één kant van jouw lichaam) duurt ongeveer 45 minuten. Dit is inclusief het zetten van jouw intentie en het kiezen van een eventuele geschikte olie.

Dit kost €30,00.

Een sessie (jouw hele lichaam; handen, voeten, buik, benen, rug, armen, hoofd) duurt ongeveer 90 minuten. Dit is inclusief het zetten van jouw intentie en kiezen van een geschikte olie.

Dit kost €49,00.

Nieuw! Healing journey

Een energetische massage + healing journey en integratie (kaart trekken) duurt 1.5 uur €55.00

De sessies vinden plaats in Moerdijk, Noord- Brabant.

Ja, ik wil!

renske@wijseneigen.com

Kom je ontspannen?

Veelgestelde vragen
  • Wat is een energetische massage? Een energetische massage helpt je lichaam in balans te brengen. Naast dat het zeer ontspannend werkt, kunnen ook bepaalde blokkades en pijnklachten worden verminderd en opgelost. Daarnaast helpt een energetische massage bij het activeren van het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam.
  •  Voor wie is een energetische massage geschikt? Een energetische massage is geschikt voor iedereen – als je het mij vraagt. Het is vooral geschikt voor mensen die rust en ontspanning kunnen gebruiken en/of het gevoel hebben meer contact met je lichaam te maken: een écht cadeau aan jezelf. Daarnaast combineer ik mijn coaching/ gesprekken graag met lichamelijke en intuïtieve oefeningen, zodat jij meer in jouw lichaam komt, leert voelen en blokkades en pijnlijke ervaringen (die we vaak ergens heel diep hebben weggestopt) en die er voor kunnen zorgen dat je fysieke of mentale klachten ervaart – worden verminderd. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maken we kennis met elkaar en stellen we een persoonlijk traject vast.
  •  Ik ben zeer geïnteresseerd in een massage, maar merk dat ik het heel spannend vind…Dat begrijp ik helemaal. Het is voor veel mensen iets heel intiems om aangeraakt te worden op het blote lijf. Ik zou je willen uitnodigen om tóch contact op te nemen; we vinden dan samen een weg die fijn voor jou voelt.
  •  Zijn mannen ook welkom? Mannen zijn zeer welkom in mijn praktijk. Ik vind het wel belangrijk om voordat we een afspraak inplannen, onze intenties voor de massage helder hebben.
  • Hoe kan ik een afspraak maken? Je kunt een e-mail sturen naar renske@wijseneigen.com, zorg dat je jouw telefoonnummer in de e-mail benoemt, dan neem ik binnen 48 uur contact met je op.

Wat een heerlijk cadeau aan mezelf! Dankjewel!

Is het gek als ik zeg dat ik volgende week weer terug wil komen?

Ik vind aanrakingen (en dan zeker door iemand anders) best spannend en ik besefte me na de massage hoe fijn ik dat eigenlijk vind! Dankjewel daarvoor!

Rens, DANK – JE – WEL voor jouw liefdevolle aanraking – ik ben heel erg geraakt door jouw magische handen!

 

Ik voel me zo geliefd dat ik er ontroerd door ben!