Ik voel dat er zoveel meer in mij zit, en het komt er maar niet uit…

  Je verlangt naar een verdiepende en liefdevolle (re) relatie met jezelf en anderen…

  Je voelt dat het ein-de-lijk tijd is om écht stappen te zetten, in plaats van uitstellen, wishful thinking, ‘later’…

Je bent voor jezelf begonnen, en je praktijk stroomt niet of je vind het moeilijk om de juiste doelgroep aan te trekken…

  Je wilt écht JA te zeggen tegen jezelf…

  Je voelt dat je je eigen koe eens bij de horens te vatten, je schaduwen in het licht te zetten en een sprong in het grote onbekende te maken…

♥ Naar (meer ) vrijheid, verbinding, innerlijke rust, kracht en authenticiteit…

♥ Én keuzes te maken die passen bij wie jij écht  bent…

Hoe het écht anders kan en mag

Ik geloof erin dat we geen invloed hebben op wat ons is’ overkomen’, wat we hebben meegemaakt én tegelijkertijd geloof ik er ook in dat we – als we écht willen – zelf de sleutel zijn naar ons eigen wijsheid.

Waarom dat zo lastig is? Omdat we vaak (onbewust natuurlijk) het pad van iemand anders lopen. Waarschijnlijk ken je het plaatje van de ijsberg, die dat 95% van ons gedrag onbewust is én slechts 5% bewust is…

Dat onbewuste gedeelte bestaat uit: conditioneringen (hoe we dingen hebben angeleerd), (familie) systemen, maar zeker ook culturen en religies (wat vaak ook systemen op zich zijn), (algemeen geldende) opvattingen en normen en
waarden die spelen in een land van herkomst of bepaalde regio.

Deze dingen krijgen we er allemaal gratis bij in ons leven en vormen vooral van 0 t/m 7 jaar een belangrijke basis voor onze overtuigingen en blijkt – in mijn praktijk en omgeving – hoe wij vaak – hier en nu – nog altijd (onbewust) in het leven staan.

Het blijkt een waardevol proces deze voor jezelf diepgaand te onderzoeken: In wat voor een gezin en omgeving ben jij bijvoorbeeld opgegroeid? Hoe gingen jouw ouders met jou en met elkaar om? Hoe is de relatie met jouw moeder? En met jouw vader? Zijn er dingen die zij (onbewust) vaak (niet) zeiden of (niet) deden die soms in het hier en nu nog terugkomen? Welke overtuigingen en beschermmechanismen heb jij opgepikt die jouw leven (onbewust) nog steeds beheersen?

Thema’s als (on)veiligheid, trauma’s en gevoeligheid blijken in de praktijk (onbewust) vaak diepgeworteld en hardnekkig én laten zij nu de poorten zijn naar jouw innerlijke schatten.

Leven vanuit jouw eigen wijsheid

Met jouw innerlijke wijsheid in praktijk kun je keuzes maken die passen bij wie jij écht bent en wie je graag wilt zijn of ergens van binnen voelt dat je bent, ben je in staat om jouw oprechte verlangens te leven en wordt het leven (voordat het eerst ingewikkelder lijkt – weet ik uit ervaring) een stuk moeitelozer en fijner en gelukkiger én nog meer de moeite waard.

Download jouw E-BOOK Reis naar je eigen wijsheid GRATIS!

'Hey Babe, take a walk at the wild side'

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek (is gratis) dat ongeveer een uur duurt, bespreken we jouw hartverlangens en intenties. Ik zeg hier nadrukkelijk bij hartsverlangens, omdat ons hoofd vaak met allerlei verhalen komt ;).

Ik werk met verschillende coach methodes die ik combineer met lichaamswerk en energetische massages, maar vooral werk ik zeer intuïtief. Wat er op dat moment is.

Tussen onze gesprekken door, krijg je heel veel huiswerk mee (zowel opdrachten vanuit mijn kant, maar zeker opdrachten die je jezelf meegeeft) met als doel dat je jezelf nog beter leert kennen en je patronen gaat (h) erkennen.

De verantwoordelijkheid ligt hiervoor bij jou.

Een coach, guru, leraar kan je slechts handreikingen geven, het is aan jou óf en wanneer je deze aangrijpt.

Tarieven

Een coachgesprek duurt gemiddeld 2 uur en kost €65.00 exclusief btw per uur, voor particulieren.

Een coachgesprek duurt gemiddeld 2 uur en kost €85,00 exclusief btw per uur, voor bedrijven.

Als je de behoefte voelt om één dag of één sessie te plannen met mij, dan is wellicht het 1:1 Dag Retreat iets voor jou.

Coachtraject

Ik werk het liefst met commitment en dus een langdurig traject:

Dit intensive traject omvat 10 uur coaching i.c.m. lichaamswerk en energetische behandelingen en 1 energetische massage á 1 uur, tussentijdse evaluatie en opdrachten, tussentijds contact is mogelijk en kost  €655,00 exclusief btw.

 

 

Zij gingen je voor...

‘Bedankt voor alles! Ik heb geleerd om meer vanuit mijn hart te leven en dat het uiteindelijk gaat om onvoorwaardelijke liefde (allereerst voor mezelf en voor anderen). Prachtig!’ – M., 43

Het was fijn om door Renske gecoacht te worden. Zij stelt op een open manier vragen, luistert en spiegelt. Dit helpt om tot inzichten te komen en deze ook te accepteren. Renske inspireert, heeft humor, geeft ruimte en duft zichzelf te zijn. Alleen al dat maakte dat het makkelijk was om open te zijn en gedachten en gevoelens te delen, die ik normaal niet deel.
Daardoor kon ik zaken een plek geven en accepteren en met mildheid en humor naar mezelf kijken. Het was een bijzondere en waardevolle ervaring. Het heeft mij geholpen om me krachtiger te voelen en meer te kunnen genieten. – Individueel coachtraject, vrouw 45

Geloof me als ik zeg dat ik al heel wat therapieën, coaching en healingen gehad heb en er zijn een aantal dingen die me uiteindelijk écht wat gebracht hebben. Waarbij duidelijk merkbaar iets veranderd is in mijn leven. De coaching van Renske is er één van en eerlijk is eerlijk dat vond ik in het begin helemaal niet leuk, want stiekem houd ik vast aan ongezonde patronen. Dat is veilig geworden. Bij veel therapieën kwam ik met mezelf weg. Daarmee bedoel ik dat bijvoorbeeld mijn therapeut mijn verhaal gelooft en meepraat. Maar Renske heeft meteen door als je niet authentiek bent en blijft je terugbrengen naar jezelf. Naar wat er werkelijk in je leeft. En ze blijft bij je! Je bent veilig. Zo krijg je opeens een heel nieuw perspectief op iets dat je al jaren doet. Ik kan niet zeggen dat het daarna opeens wonderbaarlijk goed ging. Ik zag door Renske de dingen die ik altijd doe, waar ik op vastloop en het is echt niet leuk om dat te zien. Maar het mag er zijn. Bij Renske mag het er zijn en zo kan jij leren dat ook jij jezelf mag accepteren zoals je bent. Als je bereid bent écht stappen te zetten om je leven te veranderen, om jezelf te ontwikkelen, om beter te worden dan ben je hier op de juiste plek. Be prepared! Life is amazing! – Doorbraaksessie, Lara, 28

‘Ik heb al zoveel van je geleerd: vooral de kennismaking met mijn innerlijk kind heeft veel bij me losgemaakt en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik hoop nog veel meer van je te mogen leren.’ – Individueel coachtraject, Hellen, 35

‘Je houdt me een liefdevolle spiegel voor. Eentje waarin ik heel lang niet heb durven kijken; bang voor afwijzing en nog erger; bang om mezelf te zijn. Dankjewel dat ik steeds dichter bij mezelf en mijn eigen talenten kom. Ik ervaar veel meer innerlijke rust en ben liever voor mezelf. En dat gun ik iedereen!’ – Debby, 29

You're worth it...

Wist je dat alles wat je in jezelf investeert, jou een stukje dichter bij jezelf bent. En dat je het waard bent om deze investeringen te maken! Hiermee zeg je JA tegen jezelf.

Wist je ook dat er ‘potjes’ beschikbaar zijn voor persoonlijke ontwikkelingstrajecten? Informeer daarover bijvoorbeeld bij het UWV, je gemeente of het bedrijf waar je werkt.

Oh ja, wist je dat je de BTW van alles wat je in jezelf investeert zoals bijvoorbeeld coachtrajecten, cursussen en bijvoorbeeld dag retreats bij de belasting kunt meenemen en aftrekken – zowel zakelijk als particulier-  als opleidingskosten?

IK ZEG JA♥

Vragen, opmerkingen, iets dat van je hart mag of een afspraak boeken?

Let(‘s) Go!

Renske@wijseneigen.com